Asentaja Suomen Erityisjäte Oy:lle, kesätyö, Kang, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Erityisjäte Oy on Forssassa vuonna 2004 perustettu jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn, kierrätyksen ja loppusijoituksen asiantuntija. Heidän liikevaihtonsa oli vuonna 2021 n.17 M€ ja henkilökuntaan kuuluu 32 vakituista työntekijää.

Etsitkö kesätöitä kasvavassa ja rennossa työporukassa? Asiakkaamme Suomen Erityisjäte Oy etsii motivoituneita kesätyöntekijöitä pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostamisessa käytettävien laitteiden asennus- ja huoltotehtäviin!

Työtehtäviisi kuuluu pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostamisessa käytettävien laitteiden asennus- ja huoltotehtävät projektikohteissa sekä yrityksen omalla toimipisteellä Kangasalla. Osallistut myös muihin työmaiden kenttätehtäviin. Varmistat työlläsi yhdessä muun tiimin kanssa, että laitteet huolletaan ja korjataan suunnitelmien mukaisesti. Teet mielelläsi käsilläsi töitä ja erilaisten työkalujen käyttäminen on sinulle tuttua.

Odotamme sinulta

oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
työhaluja, hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä
halua oppia uutta
vähintään 18 vuoden ikää

Voit olla esimerkiksi insinööriopiskelija, jolla on pohjalla asentajan tutkinto tai olet voinut kerryttää osaamistasi käytännön töistä rakennus-, LVI- tai vesihuoltoalalla sekä erilaisissa kunnossapito- ja huoltotehtävissä.

Työ vaatii matkustamista Suomessa ja hakijalta edellytetään B-ajokorttia. Matkustusta vaativissa projektikohteissa päivät saattavat venyä ja edellytämmekin sinulta joustavaa asennetta työvuorojen suhteen. Palkkiona tästä sinulla on kilpailukykyinen palkkaus, joka perustuu aiempaan osaamiseesi ja mahdollisuus päivärahoihin!

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.5.-30.8.2024 ja työpisteesi sijaitsee Kangasalla, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin tilanteen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ida Mäki
Puhelin: 050 911 4021
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1308703