Tehdaspäällikkö Kaipiaisiin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lantmännen Agro Oy (https://www.lantmannenagro.fi/) on maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Toiminta kattaa maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden, maitotilojen sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien tarpeet. Lantmännen Agro tarjoaa maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi heidän ammattitaitoinen rehumyynti- ja kehitystiiminsä tarjoaa lehmien ruokinnan erikoisosaamista sekä innovatiivisia ja ekologisia rehuja. Vähittäismyynnin kauppiaat ja myyjät palvelevat asiakkaita kattaen koko Suomen. Rehutehtaat sijaitsevat Ylivieskassa ja Kaipiaisissa.

Lantmännen Agro Oy on osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-konsernia. Lantmännen on Pohjois-Euroopan johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla. Lantmännenillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.

Liiketoiminta sekä ja tutkimus- ja kehitystyö kattaa viljan koko arvoketjun pellosta pöytään. Siksi tässä roolissa on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa kestävämpään viljelyyn ja ruoantuotantoon. Yhdessä kannamme vastuun pellosta pöytään.

Kiinnostaako tehtävä suomalaisen elintarviketuotannon vastuullisessa roolissa? HR Satama auttaa Lantmännen Agroa etsimään osaajaa nimikkeellä

Tehdaspäällikkö Kaipiaisiin

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti Lantmännen Agron Kaipiaisten rehutehtaasta Kouvolassa. Tehdas tuottaa ja lähettää rehua ja saman katon alta löytyvät niin tuotanto kuin myös pakkaamo ja lähettämö. Tehtävässäsi toimit koko tehtaan vastaavana ja suorana esihenkilönä noin 15 hengelle, joiden joukossa on sekä varaston ja tuotannon operaattoreita että toimihenkilöitä. Raportoit suoraan rehuliiketoimintajohtajalle.

Tehtäväsi koostuu tehtaan päivittäisen toiminnan sujuvuuden varmistamisesta. Asetat tavoitteet, raportoit ja seuraat niiden toteutumista, huolehdit budjetoinnista ja kustannuksien seurannasta ja työskentelet erilaisten kehitys- ja investointiprojektien parissa. Tehtävässä olennaista on tuoteturvallisuuden, laadukkaan rehun ja hygienian varmistaminen, joten aiempi kokemus elintarviketeollisuudessa työskentelemisestä on eduksi, mutta emme edellytä tätä.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta elintarvike- ja/tai valmistavan teollisuuden esihenkilötehtävistä. Osaat ottaa tuotantoympäristön sekä työntekijät luotsattavaksesi ja johdat tiimiäsi määrätietoisesti.

Olet järjestelmällinen ja työskentelet luontevasti niin budjettien ja talouslaskelmien kuin myös työehtosopimusten maailmassa. Erityisen arvokasta on osaaminen elintarvikealojen työehtosopimuksesta, mutta myös muu kokemus työehtosopimusten tarkastelusta ja tulkinnasta on eduksi.

Sinulla on esimerkiksi tekniikan tai tuotannon korkeakoulututkinto tai rinnastettavaa osaamista. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä sinulle tarjotaan?

Roolissa on hyvin kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät henkilöstöedut sisältäen esimerkiksi lounas-, virike- ja hierontaedut. Sinulla on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä ajoittain etätöitä, vaikka totta kai tehdaspäällikölle tärkeää on läsnäolo tehtaalla.

Kiinnostuitko?

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi tai tunnet soveltuvan ehdokkaan, lue lisää urasivuiltamme rekry.hrsatama.fi/jobs. Käymme hakemuksia läpi jo ilmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Huomaathan, että toivomme kaikki yhteydenotot HR Satamalle.

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan.

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Sijainti: Kaipiainen, Kouvola

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3741996-tehdaspaallikko-kaipiaisiin