Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Lapinlahden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Lapinlahden kunnan sivistysosastolla on haettavana

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi 1.8.2024 alkaen

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta yhteistyössä tiimien kanssa ja toimii varhaiskasvatuksen erityiskasvatuksen asiantuntijana konsultoiden henkilöstöä ja osallistuen monialaiseen yhteistyöhön.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kehittävää ja ratkaisukeskeisestä työotetta, monipuolista pedagogista osaamista, sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Edellytämme tehtävässä varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta.

Tarjoamme innostuneen ja energisen työyhteisön tuen. Käytössäsi on myös jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim. ePassi ja kattava työterveyshuolto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2957,50 €/kk. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 100€/kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ml. huumeseulan tulos sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu, hakuaika päättyy 30.4.2024 klo 16.00. Haastattelut vk 20.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/591930/fi_FI