Taimitarhatyöntekijä, Fin Forelia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Savonlinnassa, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto kuluvana vuonna on noin 9 miljoonaa euroa.

Haemme työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Saarijärven taimitarhalle kaudelle 2024.

Työtehtäviin kuuluvat taimitarhan monenlaiset työt. Keväällä ja kesällä mm. koneellinen kylväminen, kitkeminen ja kaikenlainen muu työ, mikä metsäpuuntaimien kasvatukseen liittyy. Syyskaudella mm. taimien lajittelu, pakkaaminen ja muu avustava työ taimien pakkausprosessissa.

Työ on melko fyysistä, pääasiassa seisaallaan suoritettavaa, joten hyvä peruskunto auttaa jaksamaan. Trukin, traktorin ja pyöräkoneen ajotaidot voivat monipuolistaa työtehtäviäsi.

Työtehtäviin perehdytetään ja opastetaan, myös venäjän kielellä. Hyvällä työmotivaatiolla, asenteella ja halulla oppia uutta pääsee pitkälle!

Työsuhteet alkavat maalis-huhtikuussa, työsuhteiden kesto vaihtelee, pisimmillään työsuhteet kestävät marras-joulukuulle asti.

Hakemuksia käsitellään ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla vesa.natynki@finforelia.fi

Taimitarhan osoite on:
Patamantie 146
43170 Häkkilä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vesa.natynki@finforelia.fi