Kiinteistönhoitaja, SR-kiinteistöhuolto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kasvavan asiakaskuntamme myötä haemme joukkoomme reipashenkistä ja kokenutta kiinteistöhoitajaa.

Voimme tarjota sinulle monipuolisen työn, joka sisältää kiinteistöjen ylläpito- ja kunnossapitotehtäviä sekä talotekniikasta ja valvonnasta huolehtimista. Työtä tehdään niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ulkoalueen tehtäviä ovat mm. hiekanpoisto, nurmenleikuu, lehtien- ja lumen poisto. Työn etuja on sen monipuolisuus ja työstä saatu hyötyliikunta.

Kiinteistönhoitajan koulutus on työtehtävän hoitoon plussaa, mutta ei aivan välttämätön. Sen sijaan asenne uuden oppimiseen ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat tarpeen. Arvostamme työkokemusta kiinteistöhuollon alalta, mutta myös muu työkokemus kuten esim. rakennus- ja talotekniikan alalta katsotaan eduksi. Työtehtävä vaatii B-ajokortin.

Työaika on kokoaikainen. Työtä tehdään pääosin arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös arkipyhinä ja viikonloppuisin. Talven lumitilanne vaatii joustavuutta.

Työnantajana olemme pieni ja ketterä, asiakastyytyväisyys luvut ovat korkeat. Olemme keskittänyt toiminnan pienelle alueelle, jotta pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman nopeasti. Pääasiallisena toiminta-alueena on Haukiputaan alue, jatkuen Oulun pohjoisosiin.

Työssä tulet kohtaamaan paljon ihmisiä, joten on tärkeä omata erinomaiset vuorovaikutustaidot niin asiakaskuntamme kuin oman työyhteisömmekin kanssa. Meillä on tarjota sinulle mukavat työkaverit, joiden kanssa on helppo toimia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian sillä toimenkuva täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset ja lisätiedot: Pasi Kropsu 0407202530 / pasi.kropsu@sr-kiinteistohuolto.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta