Oppisopimusopiskelija - liikunnanohjaaja, EräViikingit ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 20.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oppisopimus kestää noin 2-3 vuotta ja se on yhdistettyä työtä ja opiskelua (lähiopiskelupäivät Urhealla Helsingissä).
EräViikingeillä on hyvät kokemukset oppisopimuksen koulutus/työmuodosta. Se tarjoaa sekä työntekijälle että työnantajalle hyvin toimivan kokonaisuuden. Seuralla on ollut töissä useita muitakin oppisopimusopiskelijoita, joten ympärillä on vahva vertaistukiverkosto.
Työn sisältö on toimimista erikseen sovittavien viikottaisten ryhmien ja joukkueiden ohjauksessa ja valmennuksessa, osallistumista seuran toimiston yleisten rutiinien hoitamiseen (esim. asiakaspalvelu), seuran tapahtumajärjestelyihin osallistumista sekä muita seuran työtehtäviä. Työaika on painottuu arki-iltapäiviin, arki-iltoihin ja viikonloppuun, mutta on myös osin päivätyötä. Työaika vaihtelee viikottain, mutta keskimääräinen viikkotyöaika tulisi olemaan täysipäiväinen 37,5 tuntia.

Oppisopimukseen ei vaadita pohjalle mitään koulutusta. Tärkeä kriteeri on aito halu kouluttautua liikunnanohjaajaksi työn tekemisen kautta. Lisäksi edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa niin ryhmässä, työpareina kuin itsenäisestikin. Työtehtävät painottuvat salibandyyn, mutta emme edellytä lajituntemusta etukäteen. Edellytämme kuitenkin täysi-ikäisyyttä, koska ohjaustehtävissä pitää pystyä vastaamaan lapsiryhmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jari.oksanen@eraviikingit.fi