Leipuri- ja/tai kondiittori, Leipomo Lähimmäinen, Leipomo Ayda Konditorio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoista kokenutta leipuria, monen vuoden työkokemuksella.

Leipomo Lähimmäinen on paikallinen ympäri Suomea tunnettu ja menestyvä tukkuleipomo.

Meillä valmistetaan kaikki itse alusta loppuun saakka, taitavien leipureiden sekä kondiittoriemme ansiosta. Kaikki ihanat tuotteet leivotaan saman katon alla, jossa sijaitsee Leipomo-konditoria sekä kahvila-myymälämme.

Leipurin tehtävässä toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta sekä kokemusta käsintehdystä leipurin työstä mm. taikinan käsittelystä. Alan koulutus on sinulle iso plussa, mutta ei välttämätön edellytys jos hallitset nämä tehtävät esimerkiksi aikaisemman työn kautta. Tarvittaessa koulutamme/perehdytämme sinut omiin työtapoihimme sekä työtehtäviisi.

Kondiittorin tehtävässä toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta sekä kokemusta käsintehdystä kondiittorityöstä, mm. leivosten käsittelystä. Alan koulutus on sinulle iso plussa, mutta ei välttämätön edellytys jos hallitset nämä tehtävät esimerkiksi aikaisemman työn kautta. Tarvittaessa koulutamme/perehdytämme sinut omiin työtapoihimme sekä työtehtäviisi.

Työskentelet osana leipuri-kondiittorien tiimiä työyhteisössämme, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Työaikasi on aamupainoitteinen ja sijoittuu pääsääntöisesti kello 6-14 väliselle ajalle. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin. Sopimuksen mukaan mahdollisuus myös viikonlopputyöhön.

Palkkauksesi riippuu aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Noudatamme palkkauksessa alan työehtosopimusta.

Jos haluat olla osa huipputiimiämme laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiimme tilaus.leipomo@outlook.com hakuajan päättymiseen 31.5.2024 mennessä. Paikka täytetään jo hakuaikana, jos löydämme meille sopivan työntekijän.

Voit tutustua meihin paremmin kotisivujemme kautta: www.leipomolahimmainen.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta