Pizzakokki, Särdough Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PIZZAKOKKI
Särdough Oy
Helsinki

Pizzeria Särdough avattiin Hietalahden kauppahalliin marraskuussa 2022. Lokakuussa 2023 Särdough laajeni Kallioon, kun Palapizzeria Izza avattiin Porthaninkadulle . Särdoughn omistaa Suomen vallitseva Pizzamestari Ryan Rodrigo yhdessä Döner Harjun omistajien kanssa. Särdoughssa tekemisen perustana on hapanjuuritaikina ja myös täytteissä käytetään monipuolisia tekniikoita, kuten fermentointi, savustus, palvaaminen ja raakakypsytys.

Haemme pizzakokkia työskentelemään molemmissa ravintoloissa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä odotamme hakijalta:
- koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta hankittu ammattitaito ravintolakeittiössä
- asiakaspalvelualttius
- hygieniapassi
- suomalainen työlupa

Mitä tarjoamme hakijalle:
- monipuolisen työn mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tuotteen parissa
- mahdollisuuden oppia alansa parhaalta ja kehittyä työnkuvassa
- kilpailukykyisen palkan (palkkatoiveet huomioidaan kokemuksen mukaan)

Vapaamuotoiset työhakemukset suoraan osoitteeseen pizzeriasardough@gmail.com
Otsikoi viesti "Kokki / Särdough"

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa osoitteesta