Kesätyö: Lähihoitajia Sipooseen, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt lähihoitajia Sipooseen vanhusten palveluasumisen yksikköön

Töitä on tarjolla 20.5-31.8 väliseksi ajaksi.

Työ pääasiassa 3-vuorotyötä, mutta mahdollisuus neuvotella myös 2-vuorotyön tekemisestä. Mahdollisuus halutessasi tehdä pitkiä vuoroja. Työaika kolmen viikon työaikajaksolla on 114 tuntia.

Mitä tarjoamme sinulle hoitajavuokrauksessa?

Tarjoamme sinulle joustavan työsuhdemuodon, joka vastaa sinun tarpeitasi.

Keikkatyöntekijänä runkosopimuksella määrität itse, milloin haluat työtä tehdä ja millaiset työkohteet sinua kiinnostavat.

Työntekijöillemme on kannustava palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G22 mukaisesti:

Palkkaus: 2793,82-3108,41 €/kk Muu Uusimaa

Työehtosopimuksen mukaisen taulukkopalkan lisäksi palkkaan on sisällytetty tehtäväkohtainen lisä ja alueellinen määräaikainen saatavuuslisä. Runkosopimuksella työskentelevälle työntekijälle maksamme tämän lisäksi 9 % lomakorvauksen.

Mitä työssä menestymiseen tarvitaan?

Voit olla kokenut konkari tai työelämää aloittava hoitaja ja mietit suuntaasi urallasi. Hoitajavuokrauksessa on monipuolisia työmahdollisuuksia, joista voit rakentaa haluamasi työkohteet ja saada kokemusta erilaisista työkohteista.

Sinulla on hyvät työsuhdetaidot ja olet oma-aloitteinen sekä joustava alan ammattilainen. Hoitajavuokrauksen työkohteissa työskenteleviltä vaaditaan erityistä rohkeutta tarttua uusin tehtäviin vaihtelevissa työkohteissa!

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme LOVe-lääkelupia, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne meidän kauttamme ennen työn aloitusta.

Parhaiten työstä osaa varmasti kertoa oma kollegasi, joten tutustu hoitajavuokrauksen lähihoitajan työhön Nean kertomana tästä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja tule keskustelemaan työmahdollisuuksistasi alueellisen yhteyshenkilömme kanssa. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa: lahihoitajavuokra@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Sipoo-Aarretie/Kesty--Lhihoitajia-Sipooseen--Mehilinen-hoitajavuokraus_R0029551