Erityisasiantuntija, Turun ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yritysyhteistyöstä ja kansainvälisen liiketoiminnan vauhdittamisesta kiinnostunutta erityisasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2026 saakka.

Turun AMK:n Projektitoimisto kehittää yhdessä koulutuksen sektoreidemme kanssa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) ja tuottaa monipuolisia projektien tuen ja rahoituksen asiantuntijapalveluja.

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä Turun AMK:n eri tutkimusryhmien kanssa julkisesti rahoitettuja tutkimus- ja kehittämisprojekteja. Projekteistamme kolmasosa on kansainvälisiä.

Erityisasiantuntijana olet avainasemassa innovoinnin edistämisessä ja yritysyhteistyön kehittämisessä yhdessä tutkijoidemme kanssa. Keskityt ensisijaisesti Business Finland -rahoitusten hyödyntämiseen ja tutkijoiden tukemiseen niiden hakemisessa:
- Tuet ja opastat tutkijoita ja yhteistyökumppaneita Business Finlandin kautta tarjottavien mahdollisuuksien tehokkaassa hyödyntämisessä.
- Osallistut rahoituksen asiantuntijana aluekehittämiseen sekä yritysyhteistyömahdollisuuksien kartoittamiseen.
- Työ saattaa sisältää matkustamista ja kansainvälisiä tehtäviä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
- Tunnet rahoitusinstrumenteista ensisijaisesti Business Finlandin ja olet innostunut tutustumaan uusiin. Sinulla on laaja tietämys Business Finlandin ohjelmista ja rahoitusmekanismeista. Sinulla on myös kokemusta menestyksekkäästä Business Finlandin rahoitusten hakemisesta sekä projektien onnistuneesta toteuttamisesta.
- Sinulla on käytännön kokemusta vaativista projektihakemusten valmisteluista sekä tutkimus- ja kehittämisprojektien toteutuksissa työskentelemisestä ja hankehallinnon tehtävistä.
- Sinulla on vahvat tiimityötaidot, ratkaisukeskeistä palveluhenkisyyttä ja valmiudet oma-aloitteiseen työskentelyyn. Olet paineensietokykyinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Pystyt toimimaan nopeatempoisessa ja tarkkuutta vaativassa työympäristössä.
- Koulutustaustaasi kuuluu soveltuva korkeakoulututkinto.
- Suomen ja englannin kielen taitosi ovat hyvät.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
- Laajan yksikkömme asiantuntijoiden tuen
- Viihtyisän ja asiantuntijatyötä tukevan työympäristön Kupittaan kampuksella
- Osaavan ja innostuneen työyhteisön
- Monipaikkaisen työn etätyömahdollisuudella
- Monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä eri alojen projekteissa, kansallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa
- Tilaisuuden osallistua monialaiseen kehittämistoimintaan
- Mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa osaamistasi.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Arvostamme moninaisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, esimerkiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia sekä eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut, Kupittaan kampus, Turku
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TuAMK-00-1-24/fi_FI