Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, Painiityn, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Painiityn päiväkotiin. Päiväkodissamme on 12 eri ryhmää ja toimimme kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa (v. 2015 ja 2019). Painiitty on rauhallinen asuinalue hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yksikössämme on esioppilaita kolmessa eri ryhmässä ja ryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Kaksi ryhmistä on 5-6-vuotiaiden ryhmiä ja yhdessä ryhmässä kaikki lapset ovat esiopetusikäisiä. Kaikissa ryhmissä työskentelee kaksi opettajaa ja yksi lastenhoitaja. Yksikössämme työskentelevät lisäksi apulaisjohtaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja opettajien työn tukena sekä päiväkotiapulainen. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen merkityksellisyydestä.

Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme.

Työyhteisössämme jokainen työpanos on tärkeä osa kokonaisuutta. Toiminnan arviointi ja kehittäminen on keskeistä meidän kaikkien työssä. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja oppimaan yhdessä koko työyhteisön kanssa. Tekemisen meininkiä ja huumoria löytyy, joten porukkaan pääsee kyllä helposti mukaan. Tarjoamme sinulle ison työyhteisön ansiosta vahvan kollegiaalisen tuen, mm. opettajien pedagogiset tiimit kokoontuvat kolme kertaa kuukaudessa. Meillä työtäsi arvostavat niin esihenkilö kuin lasten huoltajatkin.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuusi ja työhyvinvointiisi. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työstä esiopetuksen opettajana maksetaan erillinen palkkio 67,51 €/kk.

Työpaikan nimi ja osoite: Painiityn päiväkoti, Painiityntie 21 ja 21B, 02680 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.
Tämä työpaikka on esteetön.

Joustamme työn aloituksessa, mutta toivottavasti voit aloittaa viimeistään 8.8.2024.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme kehittävää työotetta ja hyviä tiimityöntaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-663-24/fi_FI