Katsastaja, A-Katsastus Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko päästä edistämään liikenneturvallisuutta varmistamalla, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen? Kaipaatko ympärillesi kehitysmyönteisen tiimin ja monipuoliset työtehtävät? Hyvä - sillä me haemme joukkoomme katsastajaa, jolla työtehtävät eivät rajoitu vain katsastamiseen, vaan pääset myös tekemään myyntityötä sekä loistamaan asiakaspalvelijana. Tässä työssä tutustut autoihin pintaa syvemmältä!

Mistä on kyse?

Haemme nyt A-Katsastuksen kasvavaan joukkoomme Lieksan asemalle Katsastajaa, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on kokoaikainen työ.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus kehittyä tuo mielekkyyttä sekä vaihtelua päivääsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa - kotimaisessa konsernissa sekä kehitysmyönteisen työyhteisön tuen ja kattavat henkilöstöedut, kuten työterveyshuolto, merkittäviä etuja tarjoava sairauskassa, erilaisia alennuksia sekä lounas-, hyvinvointi- ja pyöräetu. Pääset työskentelemään yhteistyöhenkisessä tiimissä, jossa mielipiteesi merkitsee.

Toivoisimme sinulta

Katsastajan työhösi kuuluu kevyen- ja raskaankaluston määräaikaiskatsastukset, joten toivoisimme sinulta löytyvät määräaikaiskatsastusoikeudet. Mikäli sinulla ei ole vielä tarvittavia oikeuksia, niin ei hätää - tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja hankkia ne! Arvostamme, jos sinulta löytyy erikoiskatsastusoikeudet. Voit lukea https://www.a-katsastus.fi/meille-toihin/katsastajakoulutukset/ lisää katsastusalalle työllistymisestä ja koulutuksesta.

Mikä A-Katsastus Group Oy?

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 1000 työntekijää yli 170:ssa toimipisteessä Suomessa. //www.a-katsastus.fi.

Kuulostaa kiinnostavalta! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae viimeistään 31.05.2024! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esihenkilö Juha Oksanen, juha.oksanen@a-katsastus.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://a-katsastus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=222&jbid=8#login_form