Rakennusmies, kesätyö ja kokoaikatyö, Peltisepänliike Kaakinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme yritykseemme kokeneita ja taitavia rakennusalan osaajia, joilla on vahva osaaminen niin uudis- kuin korjauspuolelta.
Työt voivat sisältää esimerkiksi perustustöitä, runkotöitä, purku- ja suojaustöitä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aiempaa rakennusalan työkokemusta, suoriudut itsenäisesti useammista rakennusalan työtehtävistä ja sinulla on kokemusta eri työvaiheista. Olet myös saattanut käydä alan koulutuksia.

Toimipisteemme sijaitsee Somerolla, mutta työmaat ovat pääasiassa Varsinais-Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan rakennusalalla ja mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Hyville tekijöille on tarjolla luotettava ja reilu työnantaja sekä töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy osaamisesi/kokemuksesi perusteella.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, päivärahat, laadukkaat työvaatteet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kannustavan ja mukavan työilmapiirin.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Jere Kaakinen +358 400356766

Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi sähköpostiin nurmioona@outlook.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nurmioona@outlook.com