Hammashoitaja, Hammas Hohde Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yritys
Hammas Hohde Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka. Meillä työskentelee 650 suun terveydenhuollon rautaista ammattilaista 30 hammasklinikalla ja 16 hammaslaboratoriossa ympäri Suomen. Hammasklinikoillamme tarjoamme asiakkaillemme palveluita yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluista lähtien aina jokaiseen erikoisalaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksemme arvoina ovat alusta alkaen olleet Ammatillisuus, Kunnioitus ja Ystävällisyys, joiden ohjaamina jatkamme työskentelyä edelleen.

Hammashoitajan tehtävä
Haemme 2 kokoaikaista hammashoitajaa laajennetulle, 6 hoitohuoneen Hohde Seinäjoen toimipisteelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hammashoitajan työnkuvaan kuuluu hammaslääkäreiden avustaminen, välinehuollon tehtävät sekä asiakaspalvelutyö vastaanotossa.

Hammashoitajan tehtävässä edellytämme hammashoitajan koulutuksen. Arvostamme hakijoissa avointa ja positiivista asennetta työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja.

Asiakkaat ovat meidän ykkösasia ja toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkistä asennetta kaikissa tilanteissa. Jokaisen työntekijän ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeää ja toivomme, että työntekijämme ovat innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti. Hakijalla tulee olla työsuhteen alkaessa ja sen kestäessä tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haku
Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: Henkilöstöpäällikkö Tanja Lindfors, tanja.lindfors@hammashohde.fi.
Hakuaika päättyy ti 30.4.2024. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä
Henkilöstöpäällikkö Tanja Lindfors, tanja.lindfors@hammashohde.fi, p.040 596 9018.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tanja.lindfors@hammashohde.fi