Poliittinen asiantuntija, Keskustan Varsinais-Suomen piiri ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae Keskustan Varsinais-Suomen piirin poliittiseksi asiantuntijaksi

Etsimme poliittista asiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Varsinais-Suomen Keskustalle.

Poliittisen asiantuntijan tehtävänä on Varsinais-Suomen Keskustan aluevaltuustoryhmän sekä piirin poliittisen työn tukeminen. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu aluevaltuustoryhmän sihteerin tehtävät, kannanottojen ja aloitteiden kirjoittaminen, poliittinen taustavalmistelu, mediaseuranta, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä sekä piiritoimiston yleisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta kykyä perehtyä yhteiskunnallisiin asioihin, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, eri sosiaalisen median kanavien tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä ymmärrystä keskustalaisesta maailmankuvasta. Kokemus järjestötoiminnasta, keskustalainen arvomaailma sekä soveltuvat opinnot ovat eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut (sis. lounas- ja puhelinetu), kannustavan ja monipuolisen työyhteisön osana valtakunnanlaajuista kasvavaa ja vireää Keskustajärjestöä.

Poliittisen asiantuntijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Piiritoimistomme sijaitsee Turussa, osittainen etätyö on myös mahdollista. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 5.4.2024 klo 16 mennessä osoitteeseen varsinais-suomi@keskusta.fi.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Henna Takatalo
050 553 9620
henna.takatalo@keskusta.fi

puheenjohtaja Pekka Kuusisto
040 744 3663
pekka.kuusisto.lh@laitila.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:henna.takatalo@keskusta.fi