Ohjaaja mielenterveystyöhön, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana luomassa mielenterveyskuntoutujille omannäköistä ja onnellista arkea?
Haemme nyt Koti Myllykylän yhteisölliseen palveluasumiseen ohjaajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?
Esperi Koti Myllykylä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä ja tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille Haminassa. Asumisen kesto ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Meille voi tulla lyhytaikaisesti väliaikaisasumaan tai toistaiseksi voimassa olevaan pitkäaikaisasumiseen. Tarvittavat palvelut ja ohjaajien tuki mietitään voimavarojen ja tarpeiden kautta yksilöllisesti. Painotamme oman elämänhallintaan ja turvallisen arjen ylläpitämiseen
Myllykylällä on useampia eri kokonaisuuksia: Puistola, Lahtela ja Vehkala, joissa on kussakin omat palvelunsa ja tilansa. Kotimme sijaitsee Myllykylän asuinalueella Vehkajoen läheisyydessä. Palvelukeskukselta löytyy myös ravintola Päätalo, erilaisia viihtyisiä yhteistiloja, sauna ja kuntosali.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_myllykyla.

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolisesta neuvonta-, ohjaus- ja hoitotyöstä yhteisöllisessä asumiskokonaisuudessa Puistolassa. Työtehtäviisi sisältyy myös lääkehoito, asukkaiden kanssa ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus. Ohjaajana tuet asukasta yksilöllisten toteuttamissuunnitelmien mukaisesti sekä avustat ja ohjaat asukkaitamme arjen asioissa. Saat käyttää omaa luovuuttasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön, jotta arkeesi tulisi monipuolisuutta niin sinulle kuin asukkaille.
Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esimerkiksi sosionomi tai lähihoitaja), voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mahdollisuus myös satunnaisiin yövuoroihin! Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi.
Noudatamme palkkauksessa Avaintyönantaja työehtosopimusta.
Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto)
Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?
Jätä hakemuksesi 30.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Sanna Pöntynen, p. 050 468 4509, sanna.pontynen@esperi.fi
Olisi ilo kohdata sinut!
Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3735662-ohjaaja-koti-myllykyla