Farmaseutti, Turun 21. Runosmäen apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Farmaseutti Runosmäen apteekkiin Turkuun.

Apteekin kasvaessa haemme täydennystä työyhteisöömme Turkuun. Tarjolla on vakituinen farmaseutin paikka. Voit olla vasta valmistumassa oleva opiskelija tai jo pidemmän uran tehnyt ammattilainen.

Meillä pääset tekemään ja kehittämään laaja-alaisesti farmaseuttisia tehtäviä toiveidesi mukaan. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Opastamme ja perehdytämme kattavasti. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoitokoteja. Asiakaspalvelun lisäksi olisit halutessasi osa annosjakelu- ja kotihoitotiimiämme, jolloin pääset mukaan moniammatilliseen yhteistyöhön. Vastuualueet ja ammattisi kehittämisen voimme muokata kiinnostuksesi ja yhteisten tavoitteiden mukaan. Käytössämme on PD3-järjestelmä.

Meillä on viihtyisä työilmapiiri ja rento meininki. Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja (apteekki avoinna arkisin 9-17, la 10-14). Hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lenita.jokinen@apteekit.net