Kesätöihin Rinnekodit Tähtisumuun, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Neljä viidestä kesätyöntekijästämme suosittelee meitä työnantajana ja 78 % kokee saaneensa vieraanvaraisen vastaanoton. Tule sinäkin kanssamme mahdollistamaan kesän pieniä ja suuria ilon hetkiä asiakkaillemme!

Tervetuloa kesäksi Rinnekodit Tähtisumuun!

Rinnekodit Tähtisumu on 21 kehitysvammaisen sekä autisminkirjon henkilön koti Nokialla. Asiakkailla voi esiintyä lisäksi mielenterveyden ja oman toiminnan ohjauksen haasteita. Yksikkö sijaitsee viihtyisällä Harjuniityn alueella. Tähtisumussa on kolme erillistä ryhmäkotia, joihin asiakkaat sijoittuvat tarpeidensa mukaisesti.

Asiakkaamme ovat niin psyykkisesti oireilevia kuin haastavasti käyttäytyviä kehitysvammaisia ja autisminkirjon henkilöitä.

Olemme ottaneet asiakkaidemme erityistarpeita huomioon jo suunnitteluvaiheessa esimerkiksi valaistuksen ja materiaalivalintojen avulla, joilla pyrimme minimoimaan aistiärsykkeitä. Uudet tilat antavat hyvät edellytykset vahvistaa asiakkaidemme aktiivista ja osallistavaa arkea sekä viihtyvyyttä.

Meillä osataan nauttia kesästä

Kesätyöntekijänä sinun työnkuvasi muodostuu asukkaidemme toimintakyvyn tukemisesta sekä ylläpitämisestä. Tehtäväsi sisältää perushoitoa, lääkehoitoa, raportointia sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista.

Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa työtäsi. Pyrimme tukemaan sinua niin, että voit tehtävässäsi tarjota sote-alan sydämellisintä palvelua!

Meillä pääset oppimaan uutta

Tarjoamme sinulle vieraanvaraisen perehdytyksen, jonka toteuttamisessa hyödynnämme erityisesti sijaisille suunniteltua perehdytysohjelmaa. Varmistamme, että tukea on aina saatavilla, ja rohkaisemme sinua luottamaan omiin taitoihisi.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Tähtisumun tiimiin kuuluu ohjaajia, kodinhuoltaja, sairaanhoitajia, vastaava ohjaaja sekä esihenkilönäsi toimiva palveluyksikön johtaja. Moniammatillisen tiimin avulla haluamme varmistaa vahvan osaamisen kehitysvammatyössä. Hyödynnämme tiimeistämme löytyviä vahvuuksia ja moniammatillista osaamista Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin yhdessäkin.

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle turvallisen ja arvostavan työyhteisön.

Tule sinäkin kanssamme varmistamaan asiakkaillemme ikimuistoinen kesä!

Tarjoamme hyvinvointisi tueksi:

oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

kattavan tapaturmavakuutuksen

kehittymismyönteisen ilmapiirin ja monipuolisen sisäisten kurssien tarjonnan

tervetuliaislahjan, jolla haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme

mahdollisuuden suorittaa harjoittelujakson kesätyössäsi (sovi asiasta etukäteen opettajasi ja yksikön esihenkilön kanssa)

Tietyt ominaisuudet saavat sinut loistamaan tehtävässäsi! Odotamme sinulta:

lähihoitajan opintoja tai sote-alan tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen

innostusta työskennellä kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden parissa

valmiutta kolmivuorotyöhön (käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu)

halua tehdä kesästä asiakkaillemme ikimuistoinen - kuten mekin haluamme sinulle!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi nyt!

Meille on helppo hakea ilman CV:tä tai pitkää hakukirjettä. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten rekrytointi voi sulkeutua jo ennen hakuajan päättymistä 30.4.2024. Työ sijoittuu sopimuksen mukaan touko-syyskuun väliselle ajalle - voit myös toivoa itsellesi sopivaa ajankohtaa.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy tehtävänimikkeen, kokemusvuosien ja opintopisteiden mukaan.

Esimerkkejä palkkauksesta:

- Lähihoitajaopiskelija (2/3 opinnoista suoritettu) G20C (2300,24 - 2488,24 )

- Lähihoitaja G22 (2412,63- 2731,52 )

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Jenni Korsi

044 292 7214

jenni.korsi@rinnekodit.fi

Lue lisää nettisivuiltamme (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-tahtisumu/)!

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2 900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3735761-kesatoihin-rinnekodit-tahtisumuun