Kesätyö Laitoshuoltaja/Siivooja, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyö, laitoshuoltaja/siivooja, Mainiokoti Lukkari, Lapinjärvi

Haemme Mainiokoti Lukkariin laitoshuoltajan vuosiloma sijaista heinäkuulle, neljän viikon ajaksi.

Mainiokoti Lukkari on ikäihmisten ympärivuorokautista hoivaa antava yksikkö Lapinjärven keskustassa. Olemme pieni, 30 paikkainen, kodinomainen yksikkö, jossa työskentelee yksi laitoshuoltaja arkisin. Etsimme hänelle vuosilomasijaista määräajaksi.

Työhösi kuuluu asukashuoneiden siivous sekä yleisten tilojen siivous siivoussuunnitelman mukaisesti. Sekä pienimuotoinen pyykkihuolto.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää. Saat perehdytyksen työhösi, sekä nykyaikaiset välineet työskentelyysi. Sinulta ei vaadita laitoshuoltaja koulutusta, mutta kiinnostusta siivoustyöhön. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Työsi on arkipäivisin 8-16 välisenä aikana, viikonloput ovat vapaata.

Lähetäthän hakemuksen järjestelmämme kautta tai olet yhteydessä yksikön johtajaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa;

Yksikön johtaja Johanna Nyström
johanna.nystrom@mainiokodit.fi
puh. 050 560 6421 (arkisin 8-16)
Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mainiokodit_careers/job/Lapinjrvi-Rauhalantie/Laitoshuoltaja-Kokki--keikkaty--Mainiokoti-Lukkari--Lapinjrvi_R0026649-1