Suunnitteluinsinööri (lentokelpoisuus), Rajavartiolaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suunnitteluinsinööri (lentokelpoisuus) osallistuu asiantuntijana uusien ilma-alusten hankinnan valvontaan ja vastaanottoon sekä vastaa tehtävässään ilma-alusten lentokelpoisuuden hallinnan perustamistoimenpiteistä, huoltovalmiuden rakentamisesta ja huollonhallintajärjestelmän ajantasaisuudesta. Tehtävään sisältyy huolto-ohjelman valmistelua, lentokelpoisuusmääräysten, huoltotiedotteiden ja -tietojen käsittelyä sekä yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Edellä mainittuihin tehtäviin liittyen suunnitteluinsinööri (lentokelpoisuus) osallistuu monitoimilentokoneen MVX rakennusaikaiseen valvontaan ja vastaanottoon.

Suunnitteluinsinööri (lentokelpoisuus) osallistuu ilma-alustoiminnon rahoituksen ja laitekierron suunnitteluun, menojen seurantaan ja laskujen hyväksyntään.

Suunnitteluinsinööri (lentokelpoisuus) osallistuu myös toimialansa muiden asioiden suunnitteluun ja valmisteluun sekä asiakirjojen ja dokumenttien laatimiseen sekä osallistuu asiantuntijana erikseen määritettyjen rajavartiolaitoksen ilma-alushankkeiden toteutukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/3516/fi_FI