Asiantuntija, SRtP, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimit tehtävässäsi SRtP (Safe Return to Port) - asiantuntijana laivajärjestelmät osastolla osana RMC:n muuta suunnittelutiimiä. Tehtävässä vastaat SRtP:n vaatimusten mukaisen suunnittelun toteutumisen laivajärjestelmien osalta. Tehtävä on uusi eikä sisällä esihenkilövastuuta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta laivatekniikasta (koneistot, putkistot). Ymmärrys laajasti luokituslaitosten ja viranomaisten vaatimuksista laivanrakennuksessa myös runko-, sähkö/automaatio - ja kuljetuskoneistojen osalta on etu.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa (mm. viranomais- luokituslaitos- ja tilaajayhteistyö) Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työssä vaaditaan sujuvaa englanninkielen suullista- ja kirjallista hallintaa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa Laivajärjestelmät osaston osastopäällikkö Jukka Palmo. Jukan tavoitat numerosta 040 514 0807.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.5.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Rauma Marine Constructions

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/asiantuntija-srtp/mMeOY9