Hoiva-avustaja, lähihoitaja tai sairaanhoitaja, Ikifit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ikifitin uusin ikäihmisten palveluasumiseen suunniteltu Hyvinvointikeskus Kerava valmistuu 10/2024. Hoiva-avustaja, lähihoitaja tai sairaanhoitaja - voit jättää meille jo nyt hakemuksesi.

Uudessa Hyvinvointikeskuksessa tulee toimimaan viihtyisä 30-paikkainen Hyvinvointikoti Kaino. Kaino tarjoaa ikäihmiselle ympärivuorokautista hoivaa uusissa ja toimivissa tiloissa. Hyvinvointikeskukseen valmistuu myös kevyempään yhteisölliseen asumiseen soveltuvia asuntoja.

Meillä työskennellään ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tarjoamme työntekijöillemme avoimen ja joustavan työilmapiirin, jossa jokainen tiimin jäsen on aidosti tärkeä. Työkavereiksi haluamme hyviä tyyppejä, jotka arvostavat kollegoiden taitoja ja jakavat osaamistaan muille.

Työn tueksi tarjoamme toimivat tilat ja nykyaikaisen työympäristön. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Siksi meillä on lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ePassi työkyvyn ylläpitämiseen ja ravintoetu arjen jaksamisen tueksi.

Palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n palkkaluokkien mukainen; hoiva-avustaja G16B, lähihoitaja G20C ja sairaanhoitaja G23.

Kerro meille:

- mitä työtä haet
- haetko vakituista vai osa-aikaista työtä
- koulutuksesi + muu osaaminen
- onko sinulla voimassa olevat lääkeluvat
- työkokemuksesi
- jos olet opiskelija, paljonko op. suoritettuna (nykytilanne + arvio 10/2024 tilanteesta)

Edellytämme:

- tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (myös hoiva-avustajat)
- hyvää suomen kielen taitoa
- hygieniapassia
- ensiapukoulutusta
- hoitajilta lääkehoidon osaamista
- sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeus on oltava todennettavissa Valviran terveydenhuollon ammattihenkilörekisteristä (Terhikki)
- valitun työntekijän on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ikifit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=320&jbid=8#login_form