Kirjanpitäjä in-house -tiimiin Tampereelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on kotimainen ja vakavarainen rakennusalan konserni, jonka tiiviiseen taloushallinnon tiimin haemme lisäystä nimikkeellä

Kirjanpitäjä Tampereelle

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaasi kuuluu rakennusalan konserniyrityksen taloushallinto sisältäen kirjanpidon, tilinpäätökset sekä ostoreskontran tehtävät. Tulet työskentelemään osana tiivistä tiimiä, johon kuuluu myyntireskontranhoitaja, taloushallinnon assistentti sekä esihenkilönäsi toimiva controller.

Kyseessä on konserniyhtiö, johon kuuluu kymmenkunta yhtiötä. Taloushallinnon tiimiin kuuluu myös ulkoistettu konsultti, jolle myös osa tilinpäätöksen tehtävistä voidaan tarvittaessa ulkoistaa. Toivomme kuitenkin, että etenkin rakennuspuolen kirjanpito käänteisine arvonlisäverokysymyksineen sekä konsernitilinpäätökset ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Palkkahallinto on ulkoistettu. Järjestelmänä yrityksessä hyödynnetään Adminetia, josta aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei edellytetä.

Tehtävään on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi sisäisen laskennan tehtäviä oman kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollista päästä kasvamaan ja kehittymään urallasi.

Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja itsenäisestä taloushallinnon hoitamisesta. Olet kerryttänyt kokemusta joko rakennusalan yrityksen taloushallinnossa tai tilitoimistossa, jossa asiakkainasi on ollut rakennuspuolen yrityksiä.

Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Nautit kehittämisestä ja uudistamisesta etkä säikähdä muutosta tai uudistuksia. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja viihdyt myös toimistolla paikan päällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työpaikka osana tiivistä tiimiä ja kasvuhaluista yritystä tarjoaa sinulle myös kehittymisen mahdollisuuksia ja nousujohteisen urapolun. Pääset työskentelemään viihtyisässä ja viimeisen päälle laitetussa toimistossa ja sinulle tarjotaan osaamistasi ja kokemustasi vastaava palkkaus sekä liikuntasetelit työsuhde-etuna. Kerro meille hakemuksesi yhteydessä millainen on palkkatoiveesi, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin!

Muuta

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Tampere

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3733059-kirjanpitaja-in-house-tiimiin-tampereelle