Lähihoitaja, Miska-talo ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme innokasta ja ammattitaitoista lastenhoitajaa liittymään tiimiimme päiväkoti Miska-talossa. Tehtäväsi on toimia aamuisin päiväkodissamme ylimääräisenä työntekijänä ja iltapäivisin ohjaat iltapäiväkerhoa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu lasten noutaminen Puolalan alakoulun pihalta, vapaaleikin ohjaaminen puistossa noin tunnin ajan, välipalan tarjoaminen päiväkodissa, avustaminen läksyjen teossa ja vapaaleikin valvominen.

Meille on tärkeää, että sinulla on erinomaiset suomen kielen taidot ja kyky toimia itsenäisesti monipuolisissa kasvatus- ja hoitotehtävissä. Työaikasi on ma-pe 9.06-16.45.

Päiväkoti Miska-talo on kielipainotteinen yksikkö, jossa lapsia kasvatetaan arvostamaan monikulttuurisuutta ja monikielisyyttä, mutta venäjän kielen osaaminen ei ole välttämätön. Meillä on kolme lapsiryhmää iän mukaan jaetusti, joissa sekä suomen- että venäjänkieliset kasvattajat työskentelevät, mutta sinun roolissasi keskitytään suomenkieliseen toimintaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain mukainen pätevyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä suunnitelmalliseen ja havainnoivaan työskentelyyn.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@miskatalo.fi