Ohjaaja/lähihoitaja, Provesta Kielo, Kirkkonummi, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja/Ohjaaja, osa-aikainen, Provesta Kielo, Kirkkonummi, Masala

Hei sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen!

Haluatko olla mukana luomassa mielenterveyskuntoutujille omannäköistä ja onnellista arkea? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme vakituista työntekijää, joustavasti 50-80% työajalle. Sopii siis hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, kuten esimerkiksi opiskelun rinnalle.

Odotamme sinulta lähihoitajan/sairaanhoitajan/sosionomin koulutusta tai alan loppuvaiheen opintoja.

Provesta Kielo sijaitsee Masalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Juna-asemalle on matkaa vain n.500m.

Provestan toimintayksiköt ovat osa Mehiläisen Ykköskotien sosiaalipalveluita. Palveluiden keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Asukastyön viitekehyksenä on toipumisorientaatio.

Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi.

Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämmekin kiinnostustasi mielenterveystyöhön, halua oppia ja kehittyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Työssä tarvitset voimassa olevan hygieniapassin ja tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. Sitoudut myös suorittamaan LOVE-lääkehoidon koulutuksen.

Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Meillä on hyvät henkilöstöedut kuten Edenred liikunta-ja virike-etu sekä toimiva työterveyshuolto.

Provesta Kielossa työyhteisö on innostava ja avoin. Etsimme tiimiimme positiivisesti asioihin suhtautuvaa, huumorintajuista, oma-aloitteista ja hyvän kohtaamisen omaavaa henkilöä. Meillä työ ei ole pelkkää suorittamista, vaan töissä saa olla myös kivaa!

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön esihenkilö

Tiina Turunen
0447616379 (arkisin 8-16)
tiina.turunen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Masala-Vernerintie/Ohjaaja-lhihoitaja--Provesta-Kielo--Kirkkonummi--Masala_R0029460