Katsastaja, K1 Katsastajat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
K1 Katsastuksen noin 70 aseman verkosto kattaa lähes koko Suomen.
Katsastuspisteissämme katsastetaan vuosittain noin 300 000 ajoneuvoa. Henkilöstöä meillä on noin 120 ja vuotuinen liikevaihtomme on noin 13 miljoonaa euroa. Katsastusten lisäksi tuotamme myös lukuisia muita palveluita.

Lue lisää K1 Katsastuksesta ja palveluistamme http://www.k1katsastus.fi/

Etsimme Lappeenrantaan KATSASTAJAA

Meillä on sinulle tarjolla mukava, kannustava ja ammattimainen työyhteisö. Työssä onnistumista ja kehittymistä tukevat talon osaava organisaatio sekä esihenkilösi. Tekemistä auttavat talon oma keskitetty tekninen neuvonta sekä nykyaikaiset ja tehokkaasti toimivat asemat. Isona yrityksenä pystymme tarjoamaan myös mahdollisuuksia edetä urallasi talon sisällä. Työterveyshuoltomme on erittäin kattava ja siitä huolehtii Terveystalo verkostokumppaneineen.

Kilpailukykyinen palkkauksemme koostuu kuukausipalkan lisäksi katsastus- ja myyntimääriin perustuvasta palkkiojärjestelmästä. Myös palkkiot maksetaan aina kuukausittain.

Konsernissamme on myös hyvät henkilöstöedut, kuten sairauskassa, lounasetu ja polkupyöräetu.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta katsastusalalta sekä vähintään kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet. Toimiston rekisteröintioikeudet ovat etu, mutta mahdollista suorittaa myös työsuhteen alkaessa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekryjärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Kemppinen, jarno.kemppinen@a-katsastus.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://a-katsastus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=174&jbid=8#login_form