Ammatillisia tukihenkilöitä, 5 paikkaa, MLL V-S p, MLL V-S piirin perhepalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilainen! Tule meille tekemään ammatillista tukihenkilötyötä 7-17-vuotiaiden lasten ja nuorten pariin arki-iltapäivisin ja -iltaisin. Tukitapaamiset ovat matalan kynnyksen tukea erilaisissa elämäntilanteissa oleville lapsille ja nuorille toteutuen viikoittain noin kolmen tunnin mittaisina. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus kahteen tukisuhteeseen ja olet valmis sitotumaan työhön vähintään vuodeksi.

Työhön valittavilta edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta lasten, nuorten tai perheiden parissa tehtävästä työstä sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työskentelemme koko Varsinais-Suomen alueella, mutta suurin osa asiakkaistamme asuu Turussa. Arvostamme oma-aloitteisuuttasi ja vahvaa oman työsi organisointikykyä, vaikuttamishalua tuettavan elämäntilanteen paranemista kohtaan, sitoutuneisuutta, avarakatseisuutta ja vastuunottokykyä. Tarjoamme sinulle esihenkilömme ja moniammatillisen työtiimimme tuen sekä mahdollisuuden itse vaikuttaa omiin työaikoihin ja työn sisältöihin. Tehtävään valittavilta tarkastamme rikostaustaotteen lasten kanssa toimimiseen.

MLL V-S piirin Perhepalvelut Oy on MLL:n Varsinais-Suomen piirin omistama yritys, joka tuottaa monimuotoisia ostopalveluita. Toiminnastamme syntyvä tuotto käytetään MLL V-S piirin toimintaan varsinais-suomalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi tehtävään työhön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.nyfors@mll.fi