Projektipäällikkö, IS-VET OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sisuline: Puun ja teräksen liitto. Entinen IS-Vet Oy, nykyinen Sisuline Oy omistaa Sisuwood Oy:n, näin ollen olemme yksi Suomen johtavista erikoiskalusteiden valmistajista. Valmistamme kalusteita puusta ja teräksestä hyvin laajalla kohdekirjolla. Toimintamme kuitenkin keskittyy pääsääntöisesti, mm. julkistentilojen, oppimisympäristöjen ja laboratorioiden kokonaisvaltaiseen erikoiskalustamiseen. Tehtaamme sijaitsevat Iisalmessa ja Juvalla.

Haemme nyt kasvumme tueksi ammattitaitoista ja motivoitunutta projektipäällikköä. Työtehtävääsi kuuluu oleellisena osana yhteistyössä toimiminen asiakkaiden, valmistuksemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Toimit haastavassa, mutta erittäin mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa menestymiseen vaaditaan kykyä hallita ja viedä suuriakin kokonaisuuksia maaliin.

Etsimällämme henkilöllä on sopiva, esim. AMK-pohjainen (rakennusalan) koulutustausta ja riittävä työkokemus projektinhallinnasta. Edellytämme positiivista, aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta, IT-taitoja ja halua kehittyä ammatillisesti työyhteisömme mukana. Eduksesi katsotaan tuntemus ERP-ohjelmistoista ja aikaisempi kokemus toimisesta rakennustyömailla tai niihin liittyvissä sidosryhmissä. Pääsääntöisesti työtehtäväsi sijaitsevat Etelä-Suomessa, sen vuoksi toivommekin asuinpaikkakuntasi sijoittuvan ensisijaisesti Uudellemaalle, Päijät- tai Kanta-Hämeeseen. Työtehtävä sisältää liikkumista Suomen sisällä, joten minimissään B-ajo-oikeus on vaatimuksena, sekä valmius tehdä liikkuvaa työtä, jossa myös yöpymiset eripaikkakunnilla ovat usein tarpeellisia.

Meillä työskentelet osana useista henkilöstöryhmistä koostuvaa ammattitaitoista tiimiä kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme hyvät, siistit ja nykyaikaiset työvälineet sekä työtilat työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Työaikasi tulisi olemaan 37,5 h / viikko ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen (ja CV/ansioluettelo) sähköpostilla osoitteeseen mikko.leskinen@sisuline.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mikko.leskinen@sisuline.fi