Vastuusairaanhoitaja, Ehot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko mukaan tekemään nykyaikaista, laadukasta lastensuojelutyötä hyvin resursoidussa, huumorintajuisessa ammattilaisten tiimissä, jossa yrityksen johtokin on mukana arjessa?

Vastuusairaanhoitajaksi lastenkoti Rauhaniemeen etsimme vahvaa sosiaali- ja/tai terveysalan ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa, jolla on motivaatiota ja mielenkiintoa työskennellä lastensuojelun parissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sitoutumista tiimityöhön, lastensuojelun menetelmäosaamista, kokemusta haastavan asiakkaan kohtaamisesta sekä kykyä asettaa kasvatuksellisia rajoja aikuisen roolissa.

Ehot Oy:n toiminta siirtyi uudisrakennuksen myötä kokonaisuudessaan uusiin tiloihin Tuppuralan kaupunginosaan kesällä 2022. Tilat on suunniteltu varta vasten nykyaikaista ja laadukasta lastensuojelua silmällä pitäen. Tuppurala tarjoaa hyvät harrastemahdollisuudet Saimaan rantamaisemissa, hyvät kulkuyhteydet ja Mikkelin torillekin on vain muutaman kilometrin matka.

Uudisrakennukseen valmistui kaksi asuinyksikköä: erityisen huolenpidon yksikkö Pitkäjärvi, jossa on kuusi asiakaspaikkaa sekä lastenkoti Rauhaniemi, jossa on seitsemän asiakaspaikkaa. Asuinyksiköiden lisäksi rakennuksesta löytyy kaksi itsenäistymisasuntoa. Rakennus on suunniteltu ja toteutettu erityisesti nykyaikaisen lastensuojelun tarpeet ja ominaisuudet huomioon ottaen kodinomaisuutta unohtamatta.

Erityisen huolenpidon yksikkö Pitkäjärvi tarjoaa yksilöllistä ja moniammatillista korjaavaa hoitoa ja kasvatustyötä erityisen huolenpidon jakson ajaksi. Erityisellä huolenpidolla tarkoitetaan sijaishuollossa olevalle 12 vuotta täyttäneelle lapselle lastensuojelulaitoksessa järjestettävää erityistä, moniammatillista hoitoa ja huolenpitoa (lastensuojelulaki 71-73 §). Erityisen huolenpidon tavoitteena on katkaista lapsen terveyttä ja kehitystä vaarantava toiminta. Työskentelyä ohjaavat jaksolle asetetut tavoitteet.

Lastenkoti Rauhaniemi tarjoaa pitkäaikaista kuntoutusta 12-17 -vuotiaille nuorille, joilla on tarvetta erityisen tuettuun sijaishuoltoon. Yksikön arki pitää sisällään säännölliset nuorisopsykiatrian erikoislääkärin, psykologin sekä terapeutin tapaamiset unohtamatta intensiivistä omaohjaajatyötä. Toiminnan luonne on tavanomaista lastensuojelutyötä, jossa parhaimmillaan voidaan elää kodinomaista, strukturoitua ja ikätasoista arkea. Arjen kuntoutuksessa tärkeinä elementteinä ovat myös koulunkäynti ja mielekkäät harrastustoiminnot.

Vastuusairaanhoitajan työnkuva sisältää tutkintonimikkeen mukaista työtä mm. lääkehoitoa, jonka lisäksi sairaanhoitaja toimii arjen ohjaajana muun kasvatushenkilöstön kanssa. Arjen ohjauksessa nuorta tuetaan kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueilla, esimerkiksi koulunkäynnissä sekä tehdään yhteistyötä nuoren perheen ja verkostojen kanssa. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä, joka koostuu kasvatushenkilökunnasta, erityisopettajasta, terapeutista, psykiatrista sekä psykologista. Päivävuorossa työskentelee pääsääntöisesti vähintään neljä työntekijää kummassakin yksikössä.

Vastuusairaanhoitajan työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää mm. organisointikykyä, paineensietokykyä sekä joustavuutta. Arvostamme kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa lastensuojeluyksikössä työskentelystä ja/tai päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitaja AMK-tasoinen koulutus, myös loppuvaiheen AMK-opiskelijat otetaan huomioon hakuprosessissa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme työntekijöillemme edellytykset tehdä työnsä onnistuneesti ja laadukkaasti, jokainen asiakas yksilöllisesti kohdaten. Johdon tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä moderni työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä menestystarinaamme. Työnantajana pyrimme luomaan erinomaiset olosuhteet nauttia työnteosta osana kokenutta moniammatillista tiimiä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi, koulutamme työntekijöitämme ja tuemme myös omaehtoisen täydennyskoulutuksen hankinnassa.

Tartu rohkeasti mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään nuorta työyhteisöä!

Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Työsopimuksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka G25. Peruspalkka ilman lisiä 2772,93 - 3047,60 €/kk riippuen kokemusvuosista. Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on tämän lisäksi tulossa palkankorotukset 1.8.2024 ja 1.8.2025. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostitse: ville.rouhiainen@ehot.fi

Lisätietoja tehtävään antaa toimitusjohtaja Ville Rouhiainen puh. 050 383 0432 tai kasvatusjohtaja Tommi Mustonen puh. 050 535 9543
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville.rouhiainen@ehot.fi