Kiinteistökirjanpitäjä Tampereelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on isännöintitoimisto, joka takaa asiakkailleen pitkän linjan kokemusta, osaamista ja ammattitaitoa. Heidän toimintaansa leimaa erityisesti sujuvuus, tavoitettuus sekä aktiivinen asiakaspalvelu. Etsimme heidän tiimiinsä vahvistusta pitkäaikaiseen työsuhteeseen nimikkeellä

Kiinteistökirjanpitäjä Tampereelle

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi tulet toimimaan omien asiakkaidesi, pääasiassa asunto-osakeyhtiöiden asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä. Joukossa saattaa olla myös muutamia kiinteistöosakeyhtiöitä ja arvostammekin laajasti aiempaa kokemusta kiinteistöalan kirjanpidosta. Huolehdit asiakkaidesi kirjanpidon, vastikevalvonnan sekä tilinpäätöksen tehtävät tehokkaalla otteella.

Millaista henkilöä etsimme?

Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, numerotarkka ja oma-aloitteinen. Tärkeintä on, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan soveltuva koulutus, kuten vaikkapa merkonomin tai tradenomin tutkinto. Erityisesti arvostamme kiinteistöalalle kohdentuvaa jatkokoulutusta, kuten esimerkiksi KPT-tutkintoa.

Kirjanpidon järjestelmistä erityisesti Fivaldin ja Hausvisen tuntemus on eduksi tehtävää täytettäessä, mutta kuulemme mielellämme myös muista järjestelmistä joita olet käyttänyt.

Lisätietoja työsuhteesta

Kiinteistökirjanpitäjää etsitään pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jonka aloituksesta sovitaan tarkemmin valitun henkilön kanssa. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Kyseessä on kilpailukykyinen ansiotaso.

Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostus tai tunnetko jonkun, jolle paikka voisi sopia? HR Sataman urasivujen kautta pääset jättämään hakemuksesi tehtävään. Jos innostuit uusista uratuulista, toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo ilmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Tampere

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3471001-kiinteistokirjanpitaja-tampereelle