Kirjanpitäjä Pietarsaareen, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja osaavaa tekijää nimikkeellä

Kirjanpitäjä Pietarsaareen

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviä, kuten esimerkiksi yritysten ja tuontitullauksen kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja veroilmoitusten laatimista. Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja pystyt tarkkaan sekä tehokkaaseen työtahtiin. Pääset osaksi lämminhenkistä ja ammattitaitoista tilitoimistoa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista tapaa toimia. Mikäli sinulla on kokemusta Visma-ohjelmiston käytöstä, kerrothan siitä meille hakemuksessasi. Työtä suoritetaan lähityönä viihtyisässä toimistoympäristössä.

Eduksesi on alan koulutus, aikaisempi kokemus käytetyn tavaran marginaaliverotuksesta sekä tuontitullauksen kirjanpidosta ja ALV-kirjauksesta. Arvostamme organisointikykyä ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työtehtävässä tukenasi toimii osaava työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja päivätyön, modernin työympäristön ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pietarsaari

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3496429-kirjanpitaja-pietarsaareen