Kylmäasentaja, lämpöpumppujen huoltaja, Ekolämpönen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ekolämpönen Oy on asunto-osakeyhtiöiden ja suurten kiinteistöjen lämpöpumppuratkaisuihin erikoistunut yritys. Päätuotteitamme ovat maalämpö ja poistoilmalämmöntalteenotto asennukset.
Haemme osaavaan joukkoomme huoltohenkilöä työsuhteeseen tai yrittäjäpohjalta aliurakoitsijaksi, työkohteet sijaitsevat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa. Toimintamme kasvaessa, haemme nyt lisää henkilökuntaa sähköasennuksiin, lämpöpumppuasennuksiin ja -huoltoihin.

Odotamme sinulta:
-ongelman ratkaisu ja vianselvityskykyä
-ymmärrystä lämpöpumpputekniikasta
-kylmäasennuslupia
-lvi-, sähkö- tai automaatio pohjakoulutusta
-oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-yrittäjähenkistä asennetta ja matkustusvalmiutta

Eduksesi katsotaan:
-työkokemus lämpöpumppu, sähkö tai lvi-alalta
-hitsaus- tai eristystaidot

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta lämpöpumppuasennuksista. Annamme koulutuksen työtehtävään, oikea asenne työntekoa kohtaan ratkaisee ja halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
Työaikojen osalta olemme joustavia, voit tehdä normaalia viisipäiväistä työviikkoa tai urakkamuotoisesti 4 päiväistä viikkoa. Huoltohenkilön tulee olla valmis tekemään huoltopäivystystä välillä viikonloppuisin ja iltaisin. Jos asut maakunnassa voit tehdä töitä myös keikkaluonteisesti ja saada päivärahan, meillä on tarjota kalustettu asunto työviikoiksi Espoon Tontunmäestä.

Haastattelemme koko ajan potentiaalisia hakijoita, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita vapaamuotoinen hakemus jyri@ekolamponen.fi tai soita 0447744209.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jyri@ekolamponen.fi