Ravintolatyöntekijä, Suur-Seudun Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö esihenkilötehtävää? Oletko aivan ÄSSÄ asiakaspalvelussa? Lue ihmeessä lisää!

Vuoropäällikkö, Hesburger Nummela

Meillä nuorekkaassa Nummelan Hesburgerin tiimissä on paikka sinulle, joka haluat ilahduttaa asiakkaitamme ja työtovereita iloisella persoonallasi! Täällä Hesen puolella meitä työskentelee noin 20 hengen tiimi, josta osa tekee vuoroja myös naapureissamme Kahvila Pressossa ja Ristorante Invarissa. Olet lämpimästi tervetullut kotoisaan joukkoomme! Etsimme työkaveria, joka pystyy työskentelemään myös arkena ja aamuvuoroissa- työ sijoittuu vaihtelevasti ravintolan eri aukioloajoille.

Hesburgerin vuoropäällikkönä vastaat ravintolasta vuoron aikana. Pidät sujuvasti langat käsissäsi työpäivän aikana, huolehdit asiakaspalvelun sujuvuudesta, tuotteiden laadusta sekä ravintolan siisteydestä. Lisäksi saat perehdyttää uusia työntekijöitämme ja olet mukava ravintolan päivittäisessä toiminnassa. Yksi tehtävä on kuitenkin ylitse muiden: asiakkaiden huomioiminen. Tule mukaamme tarjoamaan täyden kympin ravintolakokemuksia asiakkaillemme!

Toivomme, että asiakas tulee sinulle aina ykkösenä, työskentelyotteesi on tehokas ja viihdyt hektisessäkin ympäristössä. Luot ympärillesi positiivista energiaa ja sinulla on aitoa uskallusta laittaa persoonaasi peliin asiakaspalvelutilanteissa. Olet luontainen vastuunkantaja ja näytät mielelläsi esimerkkiä muille tiimiläisille. Aiempi kokemus Hesburger-työskentelystä ja pikaruokakonseptin tunteminen katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Tässä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä.

Haluamme tarjota sinulle

-Työntekijöitään arvostavan työpaikan. Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Suomen Innostavimmat Työpaikat-tunnustuksen ja tänä vuonna saimme lisäksi Future Workplaces -sertifikaatin, joka kertoo halustamme ymmärtää sitä, mikä työntekijöille on tärkeää.
- Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaista palkkaa aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan - perustuntipalkka sijoittuu siis välille 13,37e/h-14,52e/h. Ja lisät päälle!
-Arvokasta kokemusta esihenkilötyöstä, organisoinnista, tiimityöstä, asiakaspalvelusta ja myynnistä. Näitä taitoja tarvitaan lähes jokaisessa työpaikassa, joten tilaisuus kerryttää kokemusta kannattaa käyttää hyödyksi.
- Mahdollisuuden tehdä lisätöitä, vaikka kokonaan toisella toimialalla.
- Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25% alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
- Mahdollisuuden edetä ja kehittyä työssäsi. Tarjoamme lukuisia koulutuksia ja kursseja työsi tueksi, ja meillä voit edetä urallasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, vaikka ravintolapäälliköksi saakka.
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Työaika: osa-aikainen, 30h/vko
Haku päättyy: 31.3.2024
Lisätietoja tehtävästä antaa Tinja Nieminen, tinja.nieminen@sok.fi, p. 044 7705 497

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Työnantajakuvaus

Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-PRISMA-NUMMELA/Ravintolatyntekij--Hesburger-Nummela_R-27321