Monipalvelutyöntekijä/laitoshuoltaja, Nokian kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sijaisia osaksi Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalvelujen toimintaa. Kyseessä on pääasiassa ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö, laitoshuoltajan sijaisuuksissa tehtävät painottuvat siivouspalveluun.

Siivous- tai keittiöalan perus/ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Tässä on loistava mahdollisuus lisätienestille. Meillä on työtä tarjolla sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti.

Monipalvelutyöntekijän sijaisuuksien työpaikat sijaitsevat päiväkoti- ja koulukohteissa. Tehtävissä edellytämme asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta.

Sinun tulee pystyä myös kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä.

Olethan valmis työskentelemään tarvittaessa sekä aamu- että iltavuoroissa ja toisinaan myös viikonloppuisin.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon ja ateriapalveluiden tehtävissä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, työvaatteet sekä savuttoman työympäristön. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 6.00-18.00 välillä.

Ateriapainotteisen monipalvelutyöntekijän eduksi katsotaan hyvä erityisruokavaliotuntemus ja kokemus ammattialalta. Siivouspainotteisen monipalvelutyöntekijän eduksi katsotaan eri siivousmenetelmien ja -laitteiden hallinta sekä kokemus ammattialalta.

Monipalvelutyöntekijöiltä vaaditaan myös hygieniapassi.

Monipalvelutyöntekijän palkka tehtävästä riippuen n. 2130,64 €/kk.

Laitoshuoltajan palkka kohteesta riippuen n. 2110,10 €/kk.

Teemme haastatteluita jo hakuaikana. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vko). Koeaika on maksimissaan puolet työsuhteen pituudesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/590381/fi_FI