Sähköasentaja, Infratek Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Omexomilla tarjoamme asiakkaillemme tekniikan, rakentamisen ja kunnossapidon ratkaisuja. Toimitamme energia-alan monimutkaisia projekteja ja avaimet käteen -ratkaisuja olemalla asiakkaan rinnalla koko toimitusketjun ajan. Omexom työllistää noin 500 työntekijää ympäri Suomen.

Toimintamme kulmakiviä ovat osaavat, innovatiiviset ja sitoutuneet työntekijät, jotka työskentelevät aktiivisesti asiakkaiden ja kumppanien kanssa kaikkien lupausten saavuttamiseksi. Olemme osa maailmanlaajuista verkostoa ja autamme toisiamme, välitämme tietoa sekä työskentelemme selkeiden tavoitteiden kanssa yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Omexom on osa VINCI Energies -konsernia, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT:n alalla. Konserniin kuuluu 85 700 työntekijää 55 maassa. Omexom on VINCI Energiesin energiasiirtoon erikoistunut tuotemerkki.

www.omexom.fi www.vinci-energies.fi

Haemme nyt useampaa verkostoasentajaa vakituisiin työsuhteisiin!

Verkostoasentaja tekee ilmajohto-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä, viankorjaustyötä sekä verkoston uudisrakennusprojekteja. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Työ on osittain reissutyötä työmaan sijainnin mukaan.

Työ on monipuolista ja tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto, aiempaa työkokemusta sähköverkkojen parissa työskentelystä sekä vähintään B-luokan ajokortti. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva henkilö tai jo hieman enemmän kokemusta omaava tekijä. Perehdytämme sinut työtehtäviin. Työtä tehdään pääosin työparin kanssa, mutta ajoittain myös itsenäisesti.

Työntekijänä omaat positiivisen ja aktiivisen työotteen, olet järjestelmällinen, vastuullinen ja yhteistyökykyinen. Tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan uutta ja kehittymään alan ammattilaiseksi! Työt vaativat kykyä sopeutua työturvallisuuden kannalta välttämättömiin ohjeisiin ja määräyksiin. Työturvallisuus on ajatuksemme ydin kaikissa töissämme.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä kilpailukykyisen ansiotason hyvine työsuhde-etuineen. Tukenasi on mukava ja asiantunteva työyhteisö. Tässä hieno mahdollisuus työskennellä yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämättömällä toimialalla ja osallistua energiamurroksen toteuttamiseen yhdessä maailman suurimmista rakennusalan konserneista!

Lisätietoa tehtävästä antaa alueen projektipäällikkö Juho Toivo

juho.toivo@omexom.com, puh. 040 173 6101

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Täytä hakemus kuitenkin viimeistään 29.03.2024 ja kerro tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi Hae tästä -painikkeen kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://omexomfi.teamtailor.com/jobs/3716201-verkostoasentaja