Keittiöpäällikkö Keisarin satama, Kotka, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla kiikarissa uusi työ tai kehitysaskel? Haluatko työn jossa sinun panoksellasi voisit tuoda uusia toimitapoja jokapäiväiseen tekemiseen? Hienoa, sillä etsimme Keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Restel Oy:n operoimaan Ravintola Keisarinsatamaan.

Ravintola Keisarinsatama on historiallinen ravintola jossa monipuoliset palvelut tarjoavat asiakkaille laadukasta ja mutkatonta makunautintoa. Keittiöpäällikkönä sinun tehtäväsi on pitää kiinni laadusta sekä johtaa keittiötä arjen työssä. Tehtävänkuvaan kuuluvat normaaliin tapaan tilaukset ja inventaariot, mutta näiden lisäksi sinulla tulee olla innostuneisuutta kehittää ravintolan toimintaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

- Vahvaa a la carte- osaamista

- Kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja johtamisesta monipuolisessa ravintolatoiminnassa

- Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä

- Kannustavaa ja motivoivaa johtamistyyliä

Mitä me tarjoamme?

- Monipuolisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään Keisarinsatamaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa

- Tasokkaan työympäristön luonnonkauniilla niemellä Kotkan Metsolassa

- Suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet

- Kilpailukykyisen palkan

Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen, mutta toiveestasi riippuen mahdollista sopia myös määräaikaiseksi, kesäsesongin ajalle. Työsopimus solmitaan suoraan Restelin kanssa.

Työvuorot sijoittuvat ma-su aukiolojen mukaisesti kesäkaudella klo 9-21 välille. Työtunteja kesällä tarjolla kokoaikaisesti, jatkuen syksyllä 90h/3vko.

Haluamme kuulla sinusta, joten lähetä hakemus meille mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna, puh. 050 338 7780.

Keisarinsatama on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/3716970-keittiopaallikko-keisarin-satama-kotka