Myyjä, Suomen Lapsellista ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapsellista ry on vuodesta 2010 asti toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tuki kohdistuu valtakunnallisesti suoraan lapsille sairaaloiden lastenosastoilla ja lastensuojelun kohteissa. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat ostaa ja lahjoittaa kauttamme eri ikäisille lapsille suunniteltuja puuhapaketteja, jotka lapset saavat ikiomiksi eri kaupunkien lahjoituskohteissa Suomessa. Lapsellista ry toimittaa lahjoitukset kohteisiin 4 kertaa vuodessa. Mukana on 14 sairaalaa ja 3 lastensuojelun kohdetta ympäri Suomen.

Haetaan ahkeraa, tunnollista ja erityisesti kunnianhimoista myyjää. Saat työskennellä hyvän asian puolesta lasten hyväksi. Työ tapahtuu puhelimitse ottamalla yhteyttä yrityksiin. Käytössä ei ole soittorobotteja, eikä myyntipuhetta lueta paperista. Saat tehdä työtä omalla persoonallisella tyylilläsi. Kaikki hankkimasi asiakkaat jäävät sinulle, jolloin pääset luomaan ajan kuluessa myös pidempiä asiakassuhteita.

Toimitilamme sijaitsevat Kaarinassa Piispanristillä. Föli-bussilla nro 7 pääsee perille asti ja pihalla on myös paljon ilmaista parkkitilaa. Työaika on ma-pe 09-16.

Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 10-15, puh. 045 279 2177.

www.lapsellista.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta