Kokki kesätöihin Kemin Puistopaviljonkiin, Kemi, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Hae viimeistään 16.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoisia ja ripeitä kokkeja kesätöihin Puistopaviljonkiin.

Kemin Meripuistossa sijaitseva Puistopaviljonki on toiminut vuodesta 2008 entisen Raatihuoneen tiloissa. Ravintola on saavuttanut suuren suosionsa vuosien mittaan, ja etenkin paikan pizzat tunnetaan isosti myös alueen ulkopuolella.
Puistopaviljongissa toimii kaksi keittiötä, joista toisessa valmistetaan herkulliset pizzat, ja toisessa runsaat lounastarjottavat, sekä suussa sulavat a'la carte-annokset. Ravintolassa tarjotaan myös juhla- ja kokoustiloja tarjoiluineen, kesän terassia unohtamatta!

Työssäsi kokkina pääset siis toimimaan erittäin monipuolisessa ympäristössä!

Pääasialliset työtehtävät ovat lounas- ja annosruokien esivalmistelu, valmistus sekä muut keittiön työtehtävät.
Hakemamme tekijä omaa joustavan asenteen, ammattiylpeyttä ja tarkan työotteen.
Voit olla urallasi jo kokenut konkari, tai oppimaan innokas vasta-alkaja, tässä olisi sinulle oiva mahdollisuus oppia alan salat tai kerryttää lisäkokemusta laaja-alaisesti!

Työssä vaaditaan hygieniapassi, sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

Töitä on 3-viikon työvuorolistan mukaisesti maanantai-sunnuntai-välillä, aamu- ja iltavuoroissa, arviolta 90h / 3 viikon jakso. Työtuntien kokonaismäärä voi vaihdella asiakkaan tarpeen ja työntekijän tilanteen mukaan joustavasti ja erikseen sovittavalla tavalla.

Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti, osa-aikaisesta täysiin viikkotunteihin, voimme sovittaa juuri sinulle sopivan tuntimäärän tehtäviin.

Työtä on tarjolla kesän ajalle, alkaen jo mahdollisesti huhtikuusta harjoitteluvuoroilla, sekä toukokuussa viimeistään jo reilummilla tunneilla. Työt kestävät elokuun puolivälille, mutta tästäkin voimme sopia tilannekohtaisesti, mahdollista on myös jatkaa töitä kesän jälkeenkin.

Lisätietoja työstä saat Jannelta, p. 0409218329 tai Marjaanalta, p. 0504773807.

Jätäthän hakemuksesi heti, haastattelemme jo hakuaikana ja työllistämme heti sopivan tekijän löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1298819