Pesumies / teollisuuden puhdistustyöntekijä, Pesupalvelu Hans Langh Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PESUMIES / TEOLLISUUDEN PUHDISTUSTYÖNTEKIJÄ TURUN TALOUSALUEEN PUHDISTUSTÖIHIN

Noin 200 henkilöä työllistäviin Langh -perheyhtiöihin kuuluvat vaativia puhdistuspalveluita tuottava Pesupalvelu Hans Langh Oy, laivanvarustamo Langh Ship Oy Ab, erikoiskontteja myyvä ja vuokraava Langh Cargo Solutions sekä laivojen rikkipesureita ja vedenpuhdistusyksiköitä valmistava Langh Tech Oy Ab. Yhtiöiden pääkonttorit sijaitsevat Piikkiössä.

Pesupalvelu Hans Langh Oy on tuottanut puhdistuspalveluita merenkulun, teollisuuden ja rakennusalan toimijoille jo vuodesta 1973 alkaen luoden uusia puhdistusmenetelmiä asiakkaiden tarpeisiin Langh tunnetaan laadusta ja edelläkävijyydestä

Pesupalvelu Hans Langhin toiminnan laajetessa etsimme lisää:

PESUMIEHIÄ Piikkiön päätoimipaikkaamme

Työkohteet sijaitsevat telakoilla ja liikenteessä olevilla matkustaja- ja rahtilaivoilla sekä Turun talousalueen teollisuusyrityksissä ja rakennustyömailla. Työ sisältä korkeapainepesua, märkäimurointia ja suurtehoimurointia edellä mainituissa kohteissa.
Valittavien henkilöiden tulee olla ripeäotteisia ja oma-aloitteisia.

Odotamme henkilöiltä, reipasta asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen ja hyvää fyysistä kuntoa. Vaatimuksena työturvakortti ja kuorma-autokortti sekä tavarankuljetuksen ammattipätevyys. Hyvä suomen kielen taito on edellytys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:linda.langh@langh.fi