Suuhygienisti, Sodankylä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin hyvinvointialueen Suun terveydenhuollon vastuuyksikössä itäisellä palvelualueella
on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen suuhygienistin tehtävä Sodankylän yksikössä.

Sodankylä on reilun 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimimme upouusissa, moderneissa tiloissa Hyvinvointikeskus Sopukassa. Hoitolassamme on ajanmukaisesti varustetut hoitohuoneet ja käytössämme on Winhit-potilastietojärjestelmä.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Lapin hyvinvointialueella pääset tekemään suuhygienistin työtä monipuolisesti ja itseäsi kehittäen kaiken ikäisten potilaiden parissa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja monipuoliset konsultaatiomahdollisuudet sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Arvostamme suuhygienistin tehtäväalueen laajaa hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Sinua odottavat monipuoliset suuhygienistin tehtävät vauvasta ikäihmisiin joustavin työajoin. Työtiimimme koostuu kuudesta hammaslääkäristä, yhdestä suuhygienististä ja kuudesta hammashoitajasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (559/1994) 5§:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (suuhygienisti) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekrypalvelussa. Hakuaikaa on jatkettu Hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 15.00 saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/589560/fi_FI