Kokki, Pihlajan Pizzatalo ja Kahvila
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko pizza lähellä sydäntäsi? Haluatko pizzaasi vain laadukkaita raaka-aineita?

Hei! Nyt kun olemme saaneet huomiosi, Pihlajan Pizzatalo&kahvila etsii tiimiinsä kokkia kesätyöhön. Etsimme motivoitunutta ja innokasta henkilöä, joka on valmis kaikenlaisiin ravintola-alan työtehtäviin. Toivomme sinulta taitoa työskennellä yksin sekä osana tiimiä. Pääset osaksi iloista ja rempseää työyhteisöä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu kassalla, puhelintilausten- ja varausten vastaanottaminen, astiahuolto, asiakas- sekä keittiötilojen puhtaanapito, ruoan esivalmistus/valmistus ja tarjoilu.

Työsopimus alkaisi heinäkuussa ja päättyisi elokuussa. Työ on ilta- ja viikonloppupainoitteinen. Työtunteja olisi tarjolla noin +20h/vko.

Hygieniapassi vaaditaan sopimuksen alkaessa. Ravintola-alan tutkintotodistusta ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan opetamme sinulle kaiken tarvittavan. Aiempi työkokemus ravintola-alan eri työtehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi. Etsimme henkilöä joka puhuu suomea ja ymmärtää englantia.

Hieman meistä...

Pihlajan Pizzatalo & Kahvila on vuonna 2018 perustettu italialaistyylinen ravintola. Tarjoilemme mm. pizzaa, pastaa ja burgereita. Meillä asiakaspalvelu sekä laadukkaat raaka-aineet ovat lähellä sydäntä. Ravintolamme sijaitsee aivan Ykspihlajan keskipisteessä vuonna 1926 valmistuneessa kiinteistössä, jolla on pitkä historia takanaan. Talossa on ollut ajansaatossa mm. sekatavarakauppa, kukkakauppa ja posti. Nyt kuitenkin meidän pieni tunnelmallinen ravintolamme on talon alakerrassa.

Lisää talon historiasta voit lukea meidän nettisivuiltamme: pihlajanpizzatalo.fi

Oletko sinä etsimämme ravintola-alan työntekijä? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV meidän sähköpostiin: info@pihlajanpizzatalo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@pihlajanpizzatalo.fi