Ripsiteknikko, Duval's Hair Center
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa Duval's Hair Centeriin Nastolaan - missä ripsienpidennykset ja positiivinen asenne kohtaavat! Etsimme intohimoista ja taitavaa ripsienpidennysten asiantuntijaa, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kukoistaa kanssamme.

Duval's Hair Centerissä ymmärrämme, että jokainen ammattilainen ansaitsee mahdollisuuden menestyä ilman kuukausittaista tuolivuokraa. Siksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä tiimiimme ja ansaita 60% kaikesta, mitä
sinä teet. Työskentelet oman aikataulusi mukaisesti ilman sitoutumista kuukausittaisiin vuokrakustannuksiin, mikä antaa sinulle vapauden keskittyä siihen, mitä rakastat - ripsienpidennyksiin.

Duval's Hair Center on iloinen ja positiivinen työympäristö, joka tukee toisiaan saavuttamaan tavoitteet. Olemme omistautuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja uskomme vahvasti, että tiimityöllä voimme saavuttaa enemmän. Tule osaksi energistä ja motivoitunutta tiimiämme, missä voit kasvaa ammatillisesti ja taloudellisesti.

Hakeminen on helppoa - lähetä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisäys Duval's Hair Centerin tiimiin. Tule mukaan matkalle, jossa voit toteuttaa unelmasi ja rakentaa menestyksekästä uraa ripsienpidennysten parissa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@duvalshaircenter.fi