Sairaanhoitaja, Tyks Akuutti Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme vauhdikasta ja haastavaa työtä moniammatillisessa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä hoitotyön ammattilaisille Turun päivystyspisteessä. Haemme osaavaan joukkoomme hyvän työmotivaation omaavia sairaanhoitajia.

Tyks Akuutti tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Päivystyspalveluita tuotetaan Turussa ympärivuorokautisesti ja työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä ja muutosvalmiutta. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä työssään.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-261-24/fi_FI