Viemärien ja kaivojen huoltoon henkilöstöä, E-Ympäristöpalvelut Lappi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Toimimme 23 palvelukeskuksestamme käsin koko Suomen alueella, yli 200 työyksikön voimin. Tunnemme alueelliset olosuhteet ja paikalliset erityistarpeet Hangosta Utsjoelle.
www.eerolayhtiot.fi

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia ja tehokkaita viemäri- ja puhdasvesihuollon ratkaisuja. Liiketoimintamme muodostavat hyvin yksinkertaisesti:

- viemärihuolto ja putkistojen saneeraus
- puhdasvesipalvelut
- sekä näitä täydentävät palvelut.

Toteutamme niin pientalojen kuin tehdaskiinteistöjen kaikki viemäri- ja puhdasvesipalvelut, alkaen yksittäisen lokakaivon tyhjennyksestä, ulottuen vesitornin pesuun ja kauppakeskuksen viemäröintijärjestelmien kokonaisylläpitoon.
Toimintaamme ohjaavat jo vuodesta 1969 perheyrityksen arvot: luotettavuus, rehellisyys, ammattitaito ja hyvä asiakaspalvelu.

Etsimme nyt Rovaniemen toimipaikkaan viemärien ja kaivojen huoltoon henkilöstöä, myös päivystysvalmius.Odotamme, että sinulla on vähintään c-ajokortti tai e-ajokortti, tieturva ja työturva sekä vesityökortti. Kokemus raskaankaluston huoltotöistä eduksi.Työtehtäviä voi olla ajoittain myös Kemi-Keminmaa-Tornio seudulla.emus

Sosiaalisista taidoista ei ole haittaa.
Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen.

Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastaamaan, mutta voit lähettää hakemuksesi ja kiinnostuksesi työhön sekä esittämään lisäkysymykset ulla.kaukua@eerolayhtiot.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ulla.kaukua@eerolayhtiot.fi