tuntiopettaja, englanti ja ruotsi, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Saimaan ammattiopisto Sampo hakee englannin ja ruotsin tuntiopettajaa Lappeenrannan toimipisteeseen toistaiseksi 5.8.2024 alkaen.

Tulevaisuuden englannin ja ruotsin opettajaksi?

Haluamme joukkoomme henkilön, joka tuo YTO-tiimiin oman kyvykkyytensä ja persoonansa täydentämään tiimin muiden jäsenten osaamista. Arvostamme taitoa kuunnella, keskustella ja kunnioittaa muiden mielipiteitä.

Tuki ja sparrauskumppanit

Olemme helposti lähestyttäviä ja toimimme tiimimäisesti. Pohdimme yhdessä, miten hyödynnämme parhaiten käytettävissä olevat resurssit ja jokaisen osaamisen. Esihenkilö on tuki ja sparrauskumppanisi, joka on kiinnostunut työstäsi, arvostaa ammattitaitoasi, luottaa ja antaa tehdä. Esihenkilösi tukee työsi päämäärän saavuttamista. Haluamme saada koko potentiaalisi tiimin käyttöön ja ideasi käytäntöön.

Haaste sinulle
Englannin ja ruotsin opettajan tehtäviin kuuluu yhteisten tutkinnon osien (YTO) luokka-, pienryhmä- ja verkko-opetus. Sen lisäksi työhön kuuluu yhteistyö opiskelijoiden sekä YTO- ja ammattialojen opettajien kanssa. Työhön voidaan sisällyttää yhteiskunnallisten aineiden opetusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja, opetuksessa käytettävien digitaalisten työkalujen ajantasaista hallintaa ja hyödyntämistä, kykyä ja halukkuutta opettaa yhteiskunnallisia aineita, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opettamisesta, sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme myös, että sinulla on taitoja ja positiivisia kokemuksia verkkopedagogiikan käytöstä sekä tiimioppimisesta. Opetustyösi tueksi seuraat oman alasi kehitystä sekä osallistut alaasi koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Pidät kehittävästä työotteesta ja tiimityöskentelystä yli ainerajojen. Arvostamme myös kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävän sijoituspaikka on Lappeenranta, mutta osa opetustyöstä voi olla myös Sampon Imatran kampuksella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/588304/fi_FI