Ohjaaja kesätöihin (vammaistyö), Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?
Haemme nyt Koti Uunilintuun ohjaajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?
Uunilintu tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista, tukiasumista sekä työtoimintaa kehitysvammaisille. Puolet asukkaistamme käy työtoiminnassamme, jonka myötä arkemme on hyvin aktiivista ja menevää! Yksikössämme on kotoisa tunnelma ja meillä asuu mitä hauskimmat ja leppoisimmat asukkaat. Meillä sinua odottaa kehitysmyönteinen ja avoin tiimi. Teemme töitä yhdessä, jotta työskentely olisi hauskaa, palkitsevaa ja merkityksellistä.
Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_uunilintu

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Ohjaajana pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa huomioimme toiveesi työvuorosuunnittelussa. Voimme sopia kanssasi sijaisuuden kestosta ja luonteesta.

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen
Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ rekrytointibonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?
- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Jaana Uuttu, p. 050 438 7994, jaana.uuttu@esperi.fi.
Olisi ilo kohdata sinut!

Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3710492-ohjaaja-kesatoihin-koti-uunilintu