Kokki, Kultaranta Resort Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kultaranta Resort on Naantalissa upean saaristoluonnon ympäröimä ravintola-, hotelli- ja vapaa-ajan asumisen keskittymä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen vuoden ympäri. Toiminta on monipuolista ja erittäin asiakaslähtöistä. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on asiakkaalle tae onnistuneista juhlista, lomasta tai yritystapahtumasta.

Ketä etsimme

Etsimme nyt huippusuosittuun Heineken House -ravintolaan kesäkaudelle 2024 ammattitaitoista pizzakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen touko-syyskuun ajaksi (112,5 h/3vko).

Menestyt tehtävissä hyvin, mikäli sinulla on alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta kokin töistä sekä hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito. Tunnet myös sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Langat pysyvät käsissäsi myös pienen kiireen ja paineen keskellä. Osaat yllättää asiakkaat upeilla makuelämyksillä ja paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas.

Pizzakokin työtehtäviin kuuluu kaikki pizzerian keskeiset työtehtävät. Valmistat herkullisia gourmet-pizzoja tunnelmallisessa ja suositussa kesäravintolassa. Aikaisempi kokemus pizzan valmistuksesta on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Vastavuoroisesti saat kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

Meiltä löytyy tarvittaessa henkilöstöasuntoja vuokralle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: valtteri.myrskyluoto@kultarantaresort.fi 31.3.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:valtteri.myrskyluoto@kultarantaresort.fi