Psykologiammatinharjoittaja, Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläisen Psykologipalveluihin?

Haemme Psykologipalveluihin ammatinharjoittajapsykologeja tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia psykologin töitä ympäri Suomea. Mehiläisen Psykologipalveluissa työt ovat hyvin monipuolisia ja töitä voi tehdä säännöllisemmin tai keikkaluontoisesti, omiin aikatauluihin sopien. Meille tulevat pyynnöt vaihtelevat ja monenlaista osaamista tarvitaan. Eniten kauttamme tehdään opiskeluhuollon psykologin työtä sekä muita lasten ja nuorten psykologipalveluita, mutta yhtä lailla vastaamme myös esimerkiksi vammaispalveluiden ja aikuispsykiatrian tarpeisiin. Hyvinvointialueiden lisäksi palvelemme myös yrityksiä mm. työhyvinvoinnin ja rekrytoinnin saralla.

Kauttamme toimiessasi voit keskittyä psykologin työhön - me myymme ja markkinoimme osaamisesi puolestasi. Kokeneet vastaavat psykologimme auttavat ja ohjaavat tarvittaessa sinua ja avustamme myös ammatinharjoittajuuteen liittyvissä asioissa. Lisäksi saat laajan testipatteriston käyttöösi, muuta työhön liittyvää materiaalia sekä tietoturvalliset työvälineet. Järjestämme lisäksi kaikille verkostomme psykologeille Share & Learn -webinaareja mielenkiintoisista, psykologin työhön tai ammatinharjoittajuuteen liittyvistä aiheista.

Voit liittyä verkostoomme, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Kauttamme toimiminen on helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme. Ota yhteyttä - kerromme mielellämme meistä ja tarjoamistamme työmahdollisuuksista lisää!

Meillä Mehiläisessä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö ammattilaisten välillä.
Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Hae työpaikkaa osoitteesta