Tuotantojohtaja, teollisuus, Rilux Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei!

Rilux Oy on moderni yritys, joka tarjoaa laadukkaita hitsaus-, ja asennus palveluja asiakkailleen. Etsimme tällä hetkellä kokenutta työnjohtajaa sekä hitsaajaa meidän rentoon ja huumorintajuiseen joukkoomme.

Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluu projektien johtoa ja tarjouslaskentaa sekä osallistumista itse projekteihin kuuluviin työtehtäviin mm. hitsausta jne., ainoastaan toimistohommia ei pääse tekemään mutta niitäkin. Tarkoitus on yhdessä kehittää yrityksen toimintaa ja saavuttaa asioita.

Hitsaajan vastuualueeseen kuuluu laadukkaiden hitsaus-, ja asennus palveluiden tuottaminen asiakkaille. Hitsaajan tulisi olla varma omista hitsaus kokemuksistaan ja ratkaisu taidoistaan sekä kyky tuottaa tarkkoja ja laadukkaita hitsaus-, ja asennus palveluja. Myös piirustusten lukutaitoa vaaditaan.

Rilux Oy:ssä noudatetaan mm. EN-1090 sertifikaatin mukaisia vaatimuksia. Työt tehdään pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Suomen kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamamme hitsaajan palkka on sopimuksen mukainen ja alan työehtosopimuksen mukainen. Vähimmäisvaatimuksena on vähintään 5 vuoden kokemus hitsaus alalta ja hyvä fyysinen kunto.

Työntekijöidemme odotetaan olevan vastuullisia ja luotettavia sekä yhteistyökykyisiä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rene@rilux.fi, jos olet kiinnostunut työskentelemään Rilux Oy:ssä. Lisätietoja saa esim. soittamalla numeroon 0407718889.

"Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat"

Terveisin, Rene Richartz / Rilux Oy
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rene@rilux.fi