Työmaamestaria Etelä-Suomeen ja Ouluun, Autio Oy Infrapalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt työmaamestaria/työmaapäällikköä Oulun alueelle sekä Etelä-Suomeen
vakituiseen työsuhteeseen. Työmaamestarina olet tärkeässä asemassa töiden suunnitelmien mukaisesta toteuttamisesta. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Tehtäviisi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen työmaalla, ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelu, aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden varmistaminen sekä työturvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen.
Hakijalta odotamme ymmärrystä ja tietämystä infra-alasta ja sen tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (rakennusmestari/rakennusinsinööri). Voit olla hiljattain valmistunut, tai omata jo kokemusta esimiestehtävistä. Myös kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi. Et pelkää työn tavoitteellisuutta ja tulosvastuuta, ja sinulla on aikaansaava ja päättäväinen työote. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset laajojakin kokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn.
Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme mielekkäitä ja haastavia työtehtäviä, liikuntaedut sekä työterveyspalvelut.
Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Seppo Klemettilä seppo.klemettila@autio-oy.fi 040-703 4000 tai Hallituksen puheenjohtaja Janne Pietilä janne.pietila@autio-oy.fi 0400-687 977

Hae työpaikkaa osoitteesta